Какво време е необходимо за да ви одобрят за бърз кредит

Бързите кредити са специфичен кредитен продукт. Да, те наистина са в малки размери, с което не могат да покрият по-големи разходи. Освен това са и доста краткосрочни, така че няма как да ви помогнат при дълготрайни финансови проблеми. Да не забравяме и това, че лихвите са високи и ще трябва да се върне много по-голяма сума от първоначално изтеглената.

Има обаче и една друга страна, за която е важно да споменем. Т.нар. Интернет кредити са наистина много бързи и това не е шега. В случай на внезапна остра нужда от пари в брой никой няма да бъде толкова бърз и да откликне толкова бързо колкото могат да го направят служителите във фирмите за бързи кредити, тъй като това е тяхното основно задължение.

За колко време ще ви одобрят?

Когато почувствате, че нещата са стигнали до задънена улица и се нуждаете спешно от малка сума пари, защото, да речем, шефът ви е забавил заплатата, сметката за ток е излязла значително по-голяма от очакваното или нещо друго подобно, тогава фирмите за бързи кредити могат приятно да ви изненадат.

Ако погледнете рекламите в интернет, няма начин да не забележите привличащи вниманието обещания като “одобрение до 5 минути” или “одобрение до 15 минути”. Колкото и минути да ви обещава фирмата, важното е именно това, че тук говорим на за часове или дни, а именно за минути.

Когато попълните заявлението и го изпратите до избраната за вас фирма, то незабавно ще бъде разгледано. След това, в рамките на броени минути служител на фирмата ще се свърже с вас. Заедно ще доуточните по-дребните детайли, след което ще можете да сте спокойни, че всичко сте разбрали.

Пропуснахме да уточним, че повечето от фирмите за бързи заеми вече оперират основно в интернет, ето защо и ние говорим за именно такава хипотетична ситуация. Факт е, че фирмите искат да накарат хората да ползват интернет платформите им и да се прехвърли изцяло онлайн целия бизнес, така че да отпадне нуждата за посещение в офиса на избраната компания.

След като получите одобрение, вие ще получите съответно и своя заем по банковата си сметка. Важно е да се подчертае, че всички разплащания стават изключително по банков път, така че наличието на банкова сметка може да бъде счетено за задължително условие за кредитополучателя.

Самото изплащане на парите става изключително бързо. Цялата процедура от попълването на заявлението за кредит, през одобрението, та чак до превеждането на парите може да бъде финализирана за по-малко от един час, а понякога и за по-малко от половин час. Ето тук е голямата сила на бързите кредити, тъй като нищо не предлага по-голяма сигурност.